BUX is aan het crowdfunden! Grijp je kans om te investeren. Klik hier en lees meer.

We houden
een crowdfunding

Pre-registreer voor vroege toegang tot de campagne
Meld je aan en krijg als eerste toegang

Risicokapitaal - Goedgekeurd door Seedrs.
De crowdfunding-campagne is in samenwerking met

Waarom crowdfunding?🚀

Sinds onze eerste crowdfunding in 2017 zijn we bezig geweest om actief uit te breiden in Europa, nieuwe features en producten toe te voegen aan BUX en beleggen gemakkelijker te maken voor 1 miljoen gebruikers.

Destijds investeerde de community meer dan € 1 miljoen in slechts 24 uur, waardoor we onze groei een aanzienlijke boost hebben kunnen geven.

Dit is jouw kans om je aan te sluiten bij wereldberoemde investeerders als Tencent (WeChat) en Prosus (Udemy en DeliveryHero) die ons eerder met succes hebben geholpen om € 100+ miljoen aan financiering op te halen.

Sluit je aan bij onze missie om beleggen gemakkelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

*Alleen beschikbaar voor klanten in Nederland, België, Spanje, Ierland en Italië. Er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
**Alleen beschikbaar voor BUX Zero-klanten.

Het minimale investeringsbedrag is de aandelenprijs van de vorige financieringsronde: € 24,89.

Campagne-opbrengsten

De opbrengst van deze crowdfundingcampagne gebruiken we om onze positie in de belangrijkste Europese markten te versterken, strategische partnerschappen aan te gaan om innovatie te blijven stimuleren en om veelbelovende upgrades te lanceren als:

  • Beleggen in crypto met onze toonaangevende spaarplannen
  • Het webplatform van BUX
  • Extra crypto-mogelijkheden van de BUX Token
  • Het voortdurend uitbreiden van ons diverse productaanbod
  • Geld inleggen via Google Pay, Apple Pay en automatische incasso

Risicokapitaal – Goedgekeurd door Seedrs

In samenwerking met Seedrs

Voor deze investeringscampagne werken we samen met Seedrs, een van de grootste platforms voor equity crowdfunding in Europa, gereguleerd door de Britse toezichthouder Financial Conduct Authority (FCA).

Pre-registreer je nu op Seedrs. Dan kom je op een voorrangslijst te staan en krijg je een vervroegde uitnodiging voor de investeringsronde, voorafgaand aan onze publieke lancering. Na het registreren, maak je eenvoudig een Seedrs-account aan. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

We groeien in een razend tempo

Sinds onze eerste crowdfunding-ronde in 2017 hebben we een enorme groei doorgemaakt. Ons team bestaat nu uit meer dan 200 mensen met kantoren in Amsterdam, Londen en Cyprus.

BUX Zero gelanceerd in 8 EU-markten en 1 miljoen gebruikers aangetrokken

We hebben 30 crypto toegevoegd en de BUX Token gelanceerd

Introductie van fractionele aandelen en ETF’s die klanten ook kunnen opnemen in een maandelijks spaarplan

Kom op de voorrangslijst en word een van de eerste BUX-investeerders.
Help ons beleggen makkelijker, goedkoper en beter te maken voor miljoenen Europeanen.

Crowdfunding FAQ

Wat is voorinschrijving voor crowdfunding via Seedrs?

Als je kiest voor voorinschrijving, kun je al tijdens de exclusieve en besloten ronde investeren in BUX, nog voordat de crowdfunding wordt opengesteld voor een breder publiek.

Op de pagina van Seedrs kun je je e-mailadres invullen, plus (vrijblijvend) het bedrag dat je wilt investeren.

Daarna krijg je een e-mail van Seedrs, waarin je wordt uitgenodigd om een Seedrs-rekening aan te maken. Zodra de besloten investeringsronde van start gaat, krijg je weer een mailtje van Seedrs, met een link naar de pagina waar je kunt overgaan tot de daadwerkelijke investering

Krijg ik echte BUX-aandelen?

Tijdens deze financieringsronde investeer je in een converteerbare lening. Deze lening wordt omgezet in aandelen van BUX Holding B.V. tijdens de volgende financieringsronde waarbij aandelen worden uitgegeven. 

Om je een idee te geven: tijdens de vorige ronde bedroeg de prijs van een aandeel € 24,89. Hoeveel aandelen je krijgt, is afhankelijk van de aandelenprijs tijdens de volgende ronde. De aandelenprijs van de vorige ronde was gebaseerd op de post-moneywaardering van het bedrijf: € 189.332.380.

Hoe kan ik mijn investering in BUX terugverdienen?

Als de waardering van BUX is gestegen ten tijde van een exit op een later moment, in de vorm van een beursgang of trade sale, kan je investering je winst opleveren.

Wat als ik me na mijn voorinschrijving bedenk? Moet ik dan toch doorgaan met mijn investering?

Je voorinschrijving is vrijblijvend. Als je je bedenkt en toch liever niet in BUX wilt investeren, kun je de e-mail met de uitnodiging gewoon negeren.

Beleggen brengt risico’s met zich mee, waaronder kapitaalverlies, liquiditeitsproblemen, gebrek aan dividend en verwatering, en dient alleen te worden gedaan als onderdeel van een gespreide portefeuille. Lees de risicowaarschuwingen voordat je belegt. Investeringen dienen alleen te worden gedaan door investeerders die deze risico’s begrijpen. Seedrs of het fondsenwervende bedrijf geven geen investeringsadvies en elke investeringsbeslissing moet worden genomen op basis van de volledige campagne. Geen enkele communicatie over campagnes op Seedrs die je ontvangt van Seedrs of het fondsenwervende bedrijf, via e-mail of enig ander medium, dient te worden opgevat als beleggingsadvies.

Deze pagina is goedgekeurd als financiële promotie door Seedrs Limited en is gepubliceerd door BUX Holding B.V.

Seedrs Limited is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority. Seedrs Limited is een naamloze vennootschap, geregistreerd in Engeland en Wales (nr. 06848016), met statutaire zetel te Churchill House, 142-146 Old Street, Londen EC1V 9BW.

Loading