Tarieven

Onze prijsstructuur is simpel en transparant.
De meeste orders op BUX Zero zijn commissievrij - voor sommige transacties wordt echter een kleine vergoeding gevraagd. Externe kosten en impliciete externe kosten kunnen van toepassing zijn.

  • Zero Orders
  • Marktorders
  • Limietorders
  • Beleggingsplan (prijs per plan)
  • Fractional Shares
  • Storten & Opnemen
  • Bewaarloon
  • Real-time koersen
  • FX Toeslag

EU-aandelen

US-aandelen

ETF's

Crypto

EU-aandelen

Zero Orders
0
Marktorders
1.5
Limietorders
1.5
Beleggingsplan (prijs per plan)
1
Fractional Shares
1.5
Storten & Opnemen
0
Bewaarloon
0
Real-time koersen
0
FX Toeslag
-

Inschatting kosten

Een inschatting van de kosten (inclusief externe kosten) en het cumulatieve effect hiervan op het rendement in diverse scenario’s vind je op de kostenpagina.

Zero Orders

We hebben de Zero Order ontwikkeld zodat iedereen commissievrij kan beleggen. Dit ordertype is en blijft commissievrij voor alle Europese aandelen en ETF’s. Deze orders worden aan het eind van de handelsdag uitgevoerd, tussen 16:00 uur en 17:00 uur. Dus wanneer je na 16:00 uur een order inlegt, dan wordt deze pas de volgende dag uitgevoerd.

Er is geen Zero Order beschikbaar voor Amerikaanse aandelen, omdat Markt- en Limietorders voor Amerikaanse al commissievrij zijn.

Limietorders

Deze orders worden uitgevoerd op een vooraf door jou bepaalde prijs. Bij een Limietorder geef jij aan voor welke maximumprijs je wil kopen en/of voor welke minimumprijs je wil verkopen. Voor Limietorders op Europese aandelen en ETF’s rekenen we € 1,50 commissie. Voor Amerikaanse aandelen rekenen geen commissie voor dit ordertype.

Marktorders

Deze orders worden meteen uitgevoerd tegen de best beschikbare prijs. We rekenen € 1,50 commissie voor Marktorders op Europese aandelen en ETF’s. We rekenen ook € 1,50 commissie voor alle Marktorders en fractionele Marktorders op ETF’s. Voor Amerikaanse aandelen (inclusief fractionele Amerikaanse aandelen) en cryptocurrency-transacties worden geen kosten in rekening gebracht bij dit ordertype.

Beleggingsplan

Gebruikers van BUX Zero kunnen een maandelijks Gebruikers kunnen een maandelijks beleggingsplan opzetten, met daarin tot tien ETF’s en/of aandelen naar keuze, dat elke maand op een vooraf bepaalde dag zal worden uitgevoerd. Beleggingsplannen kosten € 1 per maand, ongeacht het aantal aandelen en ETF’s dat in het beleggingsplan is opgenomen. Als het beleggingsplan niet wordt uitgevoerd, worden er die maand geen kosten in rekening gebracht.

FX Toeslag

Als je Amerikaanse aandelen koopt of verkoopt, of als je dividend ontvangt, dan moeten we deze bedragen omrekenen van euro naar dollar of omgekeerd. Voor deze dienst rekenen we een toeslag van 0.35% op de EUR/USD FX spot koers.

Cryptocurrency-orders

Cryptocurrency-orders zijn commissievrije marktorders.

Loading